header bg
8 arrow_forward 0 done arrow_forward 0 done_all

You work in a hospital and make $15.28 per hour for 40 hours a week. If you work the night shift you get a slight differential added at $2.32 per hour worked during this shift. You just completed your first week and worked 34 hours on a regular shift and 6 hours on the night shift. What is the total amount you earned this week?

A $625.12
Explaination
The total amount earned is computed by adding the amount earned for the day shift and the amount earned for the night shift. Amount earned for the day shift = 34 x 15.28 = $519.52 Amount earned for the night shift = 6 x (15.28 + 2.32) = 6 x 17.6 = $105.60 The total amount earned for the week = $519.52 + $105.60 = $625.12
B $611.20
C $615.20
D $519.52